23 mei 2019

Een echte boerderij bruiloft – Harjen en Naomi

Een echte boerderij bruiloft was het, de grote dag van Harjen en Naomi op 23 mei 2019.

De dag begon bij de bruid in Nunspeet. De sfeer zat er al goed in, heerlijk is dat. Nadat Harjen strak in pak aankwam met een prachtig boeket van Bruidswerk van Tien vertrokken we naar de eerste fotolocatie in Nunspeet. Met een warm zonnetje, mooi licht en een stralend bruidspaar was ik de koning te rijk.

Heel wat kilometers richting het Noorden, in Steenwijkerwold maakten we nog een aantal foto’s bij het ouderlijk huis van Harjen, tussen de koeien. Het bruidspaar helemaal in hun element 😀

Na de fotoshoot reden we een kleine honderd meter verder naar de trouwlocatie. Wat een paar maanden geleden nog een puinhoop was (dat zijn niet mijn woorden :P) was nu omgetoverd tot een prachtig gestylde boerderij. En wat ik daar het leukste aan vond: het past zó bij het bruidspaar.
Wat een werk en wat een liefde zit hierin. Voor mij extra belangrijk dat dit heel mooi op de foto zou komen natuurlijk.

Na een uitgebreide lunch begon de ceremonie die werd geleid door een speciale BABS: de oom van de bruid. Ik begreep dat dat vooral kwam doordat hij het boerenleven wel snapt, toch Naomi? 😛 Een persoonlijke ceremonie eindigde met een erehaag en een hoop confetti, wat weer toffe plaatjes gaf.

De bruidstaart van Taart van Fransien zorgde voor veel oh’s an ah’s, net als bij de perfect verzorgde boeren-barbecue door Frankie’s Foodtruck/By Frankie’s (aanrader!). Dat geeft zo’n heerlijk relaxed sfeertje.

Bij de kerk maakte ik de laatste foto’s en hierna zat de dag voor mij er op. Een dag hard werken en net zo goed een dag hard genieten 🙂
Wat een liefde, gezelligheid en fijne sfeer.

De volgende morgen kreeg ik dit appje van Naomi:
“Ha Marilyn, dankjewel voor je ONWIJS gave foto’s! We zijn er helemaal gelukkig mee. Je zorgde voor een heerlijke ontspannen sfeer vanaf het moment dat je binnenkwam! Echt dikke complimenten voor jou!! Ik zou je bij iedereen aanbevelen. Liefs van ons.”

Bedankt, lief bruidspaar, dat ik jullie dag mocht vastleggen. Heel veel geluk samen <3


Jurk: De Bruidsstal
Bloemen: Bruidswerk van Tien
Bruidstaart: Taart van Fransien / Fransien Bossenbroek
Foodtruck: By Frankie’s / Frankie’s Foodtruck
Videograaf: Maarten Haase
Locatie: op het erf van het bruidspaar