31 mei 2019

Trouwen in Reeuwijk – Jacco en Jolien

Ohhh wat was het een prachtige dag op 31 mei 2019. Jacco en Jolien trouwden in Reeuwijk en wat was het een liefdevolle dag.
Ik kwam met knalrode en verbrande armen thuis, want wat had de zon heerlijk geschenen!

Wat mij van deze dag extra bij zal blijven is dat de bruid tijdens de ceremonie een prachtig lied voor haar man zong. Ik zag veel tranen in de ogen bij de gasten, maar stiekem waren ze er ook bij mij 😉 Wauw, wat was dat een mooi moment!

Na de bruiloft had ik een paar foto’s gestuurd en kreeg ik dit lieve appje van Jolien:
“Echt meid, wat vonden we het gaaf en wat zijn we verlieeeefd op de foto’s. Echt super bedankt, ook voor al je andere lieve zorgen! Je bent een super fotograaf en echt heel goed in wat je doet. En wat super leuk dat wij ook een ouderboekje hebben gekregen, ik wist helemaal niet dat we die zouden krijgen. Super gaaf en kan echt niet stoppen met kijken naar de foto’s. Ze zijn WAANZINNIG!”

Je begrijpt vast dat deze woorden maken me heel blij maken 🙂
En als je deze blog bekijkt dan snap je vast wel dat dit bruidspaar een plekje in mijn hart heeft. Ik heb genoten!

Trouwjurk: Taft & Tule
Trouwpak: Tailormade Suits
Bloemen: Passie en Bloem
Haar en make-up: Leonie Verhoef / Leonie hairstyling & visagie