11 juli 2019

Trouwen bij De Duikenburg – Lennard en Myrthe

Alweer een jaar geleden kreeg ik een berichtje van Myrthe of ik hun bruiloft vast wilde leggen.
Na een gezellig kennismakingsgesprek (al kennen we elkaar al langer) was het 11 juli eindelijk zo ver: de bruiloft van Lennard en Myrthe!
Wat was het een TOP dag.
Alles was tot in de puntjes geregeld door de Duikenburg waar de bruiloft gevierd werd.

Na de bruiloft kreeg ik nog een lief berichtje van Myrthe: “Bedankt voor het fotograferen van onze topdag. Wat ben je leuk en gezellig! Jouw positieve manier van fotograferen heeft echt heel erg geholpen. Lennard is normaal niet echt van de foto’s maar dat heb ik gisteren geen 1 keer gemerkt. De eerste foto’s zijn ook echt heel mooi! <3”

Zo leuk zijn zulke berichtjes! Word ik helemaal blij van.
Kijk je mee met de foto’s hieronder? Enjoy!

Jurk: Taft en Tule
Pak: Van der Kam
Bloemen: Corrie’s Bloemwerk
Haar en make-up: Florina’s kapsalon
Auto: Huur een oldtimer
Locatie: De Duikenburg