Jullie gaan trouwen!
Gefeliciteerd!

Hoi! Ik ben Marilyn Hansum, een enthousiaste meid van 24 jaar. Samen met mijn kat Siep woon ik in een klein vrouwenhuisje in Hardinxveld, inclusief roze muren :P

Naast dat ik met veel mooie verhalen thuis kom na mijn bruiloften is mijn eigen leven vaak een stuk rustiger. In mijn vrije tijd zit ik graag op een terrasje met vrienden of doe ik een spelletje met familie, lekker burgerlijk he?! :P

Wat ik dagelijks probeer is om te genieten van de kleine dingen. De zon op je gezicht, een lachend kind of een lekkere kop muntthee. Naar zulke 'kleine momenten' ben ik tijdens bruiloften ook op zoek: momenten die jullie bruiloft tot een unieke dag maken. Die hand op je schouder, een liefdevolle blik of een kindje op je schoot die stiekem in haar neus peutert. Want ik geloof dat de pure foto's jullie meest dierbare herinneringen zullen worden. En deze momenten leg ik met liefde voor jullie vast.

Als jullie meer informatie willen over mij en mijn werk, vraag dan gerust de trouwbrochure aan. Ik kijk er naar uit om van jullie te horen.

Wat mooi dat jullie trouwplannen hebben, gefeliciteerd!
Hopelijk genieten jullie volop van de voorbereidingen.
En... natuurlijk 1 van de belangrijkste dingen: jullie bruiloft moet tot in de puntjes worden vastgelegd.
Super leuk dat je hier een kijkje neemt, welkom!

Foto: Esther van Geenen

LIEVE WOORDEN

Lieve Marilyn.
Bedankt, bedankt, bedankt, bedankt!
Wat ben jij een lieve, vrolijke en spontane meid die andere mensen op kan beuren als het nodig is. Je werk doe je echt met passie, liefde en veel plezier en dat straal je ook echt uit! We hebben veel contact met elkaar gehad en hebben elkaar ook verschillende keren ontmoet. Dit was heerlijk ontspannend en brak de sfeer! Bedankt voor alles. Geniet van je cadeautje, als blijk van dank en veel waardering!

Geert en Ellianne (bruiloft)

Wauw wauw wauw wauw, ik kan niks anders zeggen. Lieve Marilyn, wat zijn de foto's mooi. Ik zit hier met een dikke glimlach. Wauw wat gaaf! Ze zijn zo mooi.
Oh ik ben toch zo blij dat we jou als fotograaf hebben gekozen hebben! Echt waar. Ik heb zoveel vertrouwen in de bruiloft en ik kijk er zo naar uit. Al die mooie foto's.
Ben blij dat je erbij bent. Echt onwijs bedankt!!

Mart-Jan en Tanja (pre-weddingshoot)

Bedankt voor de super mooie foto's.
We zijn er ontzettend blij mee en hebben geen seconde spijt dat we de shoot hebben gedaan. Een mooie herinnering!
Je mag mega trots en dankbaar zijn voor wat jij kan neerzetten. Je geeft mensen een mooie herinnering mee voor de rest van hun leven.
Ga zo door met alles wat je doet!
Liefs, Marlissa en Sander

Sander en Marlissa (loveshoot)

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat maakt je zo enthousiast over bruidsfotografie?

Dat is makkelijk: ik hou van de liefde! Momenten groot of klein, er spreekt zóveel liefde door alleen al een gezichtsuitdrukking of aanraking.⁣ Soms sta ik met tranen in mijn ogen te fotograferen en een andere keer lig ik helemaal dubbel achter mijn camera, de liefde raakt me op zoveel manieren. Wat ben ik dankbaar dat ik dit vast mag leggen voor mijn bruidsparen en zoveel waardevols mag meegeven.

Hoe lang fotografeer je al bruiloften?

Na 2 jaar fotografie als hobby te hebben gehad, besloot ik in 2017 een aantal bruiloften mee te lopen met collega's. December 2017 startte ik zelf met het fotograferen van bruiloften. Inmiddels heb ik meer dan 80 bruiloften mogen vastleggen en geniet ik iedere dag weer van dit mooie vak.