Jullie gaan trouwen!
Gefeliciteerd!

Hoi! Ik ben Marilyn Hansum, een enthousiaste meid van 26 jaar. Samen met mijn kat James woon ik in een klein vrouwenhuisje in Hardinxveld-Giessendam, inclusief roze muren.
Ik ben dankbaar voor mijn familie en vrienden en word blij van een gezellige (spelletjes)avond, warme kleuren, kaarsen, ondergaande zon, herfst & lente, Italië, kinderen, enzovoorts.

Wat ik dagelijks probeer is om te genieten van de kleine dingen. De zon op je gezicht, een lachend kind of een lekkere kop muntthee. Naar zulke 'kleine momenten' ben ik tijdens bruiloften ook op zoek: momenten die jullie bruiloft tot een unieke dag maken. Die hand op je schouder, een liefdevolle blik of een kindje die stiekem in zijn neus peutert. Want ik geloof dat de pure foto's jullie meest dierbare herinneringen zullen worden. En deze momenten leg ik met liefde voor jullie vast.

Als jullie het leuk vinden om meer informatie te krijgen over mij en mijn werk, vraag dan gerust de trouwbrochure aan via het contactformulier.
Ik kijk er naar uit om van jullie te horen.

Wat mooi dat jullie trouwplannen hebben, gefeliciteerd!
Hopelijk genieten jullie volop van de voorbereidingen.
En... natuurlijk 1 van de belangrijkste dingen: jullie bruiloft moet tot in de puntjes worden vastgelegd.
Super leuk dat je hier een kijkje neemt, welkom!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe ben je begonnen met bruidsfotografie?

Na 2 jaar fotografie als hobby te hebben gehad, besloot ik in 2017 een aantal bruiloften mee te lopen met collega's. December 2017 startte ik zelf met het fotograferen van bruiloften. Inmiddels heb ik meer dan 180 bruiloften mogen vastleggen en geniet ik dagelijks van dit mooie vak.

Wat is je droom als fotograaf?

Wat me fantastisch lijkt is om een bruiloft vast te leggen in mijn lievelingsland: Italië. Of natuurlijk een ander land met een warm en ontspannen sfeertje, je mag me alllltijd een berichtje sturen ;-)

Welke camera en lenzen gebruik je?

Op een bruiloft gebruik ik 2 camera's. Ik fotografeer 90% met de 5D Mark VI + Sigma 35mm 1.4. Dit is mijn favoriete lens, de meeste foto's op mijn site zijn hiermee gemaakt. De andere camera is de 5D Mark III met Canon 85mm 1.2. Dit is een fijne combinatie om dromerige plaatjes te maken en onopvallend spontane of emotionele momenten vast te leggen.