Trouwplannen?
Gefeliciteerd!

Hoi! Ik ben Marilyn Hansum, een enthousiast 'mensenmens' van 24 jaar uit Hardinxveld.
Elke dag weer geniet ik van mijn werk als bruidsfotograaf, het vastleggen van de liefde is wat ik het allerliefste doe. En dan mag ik ook nog eens bruidsparen blij maken, heerlijk!

Beelden die raken en laten zien hoe het op jullie bruiloft was, dat is waar ik naar streef en wat ik jullie mee wil geven. De grote maar ook juist de kleine momenten die jullie bruiloft tot een unieke dag maken.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die puur en sfeervol jullie liefde vastlegt?
Stuur me dan een berichtje of vraag de brochure aan via het contactformulier.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Het bruidsmeisje dat haar gevallen rozenblaadjes opraapt. De stralende blik van je echtgenoot net na jullie ja-woord. Die knuffel van je tante of de traan die over je opa’s wang rolt. Dat zijn de beelden die je wilt koesteren en die momenten wil ik dolgraag voor jullie vastleggen.

Foto: Esther van Geenen

LIEVE WOORDEN

Lieve Marilyn.
Bedankt, bedankt, bedankt, bedankt!
Wat ben jij een lieve, vrolijke en spontane meid die andere mensen op kan beuren als het nodig is. Je werk doe je echt met passie, liefde en veel plezier en dat straal je ook echt uit! We hebben veel contact met elkaar gehad en hebben elkaar ook verschillende keren ontmoet. Dit was heerlijk ontspannend en brak de sfeer! Bedankt voor alles. Geniet van je cadeautje, als blijk van dank en veel waardering!

Geert en Ellianne (bruiloft)

Wauw wauw wauw wauw, ik kan niks anders zeggen. Lieve Marilyn, wat zijn de foto's mooi. Ik zit hier met een dikke glimlach. Wauw wat gaaf! Ze zijn zo mooi.
Oh ik ben toch zo blij dat we jou als fotograaf hebben gekozen hebben! Echt waar. Ik heb zoveel vertrouwen in de bruiloft en ik kijk er zo naar uit. Al die mooie foto's.
Ben blij dat je erbij bent. Echt onwijs bedankt!!

Mart-Jan en Tanja (pre-weddingshoot)

Bedankt voor de super mooie foto's.
We zijn er ontzettend blij mee en hebben geen seconde spijt dat we de shoot hebben gedaan. Een mooie herinnering!
Je mag mega trots en dankbaar zijn voor wat jij kan neerzetten. Je geeft mensen een mooie herinnering mee voor de rest van hun leven.
Ga zo door met alles wat je doet!
Liefs, Marlissa en Sander

Sander en Marlissa (loveshoot)

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat maakt je zo enthousiast over bruidsfotografie?

Dat is makkelijk: ik hou van de liefde! Momenten groot of klein, er spreekt zóveel liefde door alleen al een gezichtsuitdrukking of aanraking.⁣ Soms sta ik met tranen in mijn ogen te fotograferen en een andere keer lig ik helemaal dubbel achter mijn camera, de liefde raakt me op zoveel manieren. Wat ben ik dankbaar dat ik dit vast mag leggen voor mijn bruidsparen en zoveel waardevols mag meegeven.

Hoe lang fotografeer je al bruiloften?

Na 2 jaar fotografie als hobby te hebben gehad, besloot ik in 2017 een aantal bruiloften mee te lopen met collega's. December 2017 startte ik zelf met het fotograferen van bruiloften. Inmiddels heb ik meer dan 80 bruiloften mogen vastleggen en geniet ik iedere dag weer van dit mooie vak.